Çaycuma belediyesi tarafından, Çaycuma Sandallar Köyü İlköğretim Okulu çevresinde çim, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yapıldı. Çaycuma Belediyesi'nin yaptığı çevre düzenlemesi, diğer okullara örnek gösterildi.

Çaycuma Sandallar köyü İlköğretim Okulu çevresi çim, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi çalışması, Çaycuma Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ortak çalışma ile gerçekleştirildi.
Okulun çevre düzenlemesi ile ilgili olarak yapılan törene Zonguldak Valisi Erdal Ata, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Orman Bölge Müdürü Akif Yılmaz, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyaneydi, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen ve çok sayıda davetli katıldı.
Çaycuma Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenleme çalışması törene katılanlar tarafından beğenilerek, diğer okullara örnek gösterildi. Sandallar köyü İlköğretim Okulu çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalar nedeniyle Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile diğer emeği geçenleri Zonguldak Valisi Erdal Ata tarafından okul müdürlüğü adına teşekkür plaketi verildi.