Zonguldak İş Adamları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilere istihdam sağlayacağını açıkladı.

*


Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği'nin davetlisi olarak ilçeye gelen Tıskaoğlu, okulun konferans salonunda okul yöneticileri ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Tıskaoğlu, burada yaptığı konuşmada kendisine ait fabrikada okuldan mezun olan sınırlı sayıda öğrenciye mezun oldukları bölümlere göre istihdam sağlayacağını müjdeledi.

Başarıya birlik ve bütünlük içerisinde ulaşmak istediklerini anlatan Tıskaoğlu, "Fabrikamızda belirli sayıda mezunumuzu istihdam edeceğiz yine mezun olduktan sonra üniversite okumak isteyen başarılı öğrencilerimize de burs desteği sunacağız" dedi.

Mezunlar Derneği Başkanı Tuncay Ertürk de konuşmasında yeni oluşturdukları dernek ile okulun sorunlarının çözümü, mezunların bir arada olması, mezun olan öğrencilerin istihdam edilmelerinin yanı sıra başarılı öğrencilerin de burs desteği verilmesine yönelik çalışma sürdürdüklerini söyledi.

Tıskaoğlu'na istihdam ve burs desteği için teşekkür eden Ertürk, ilçede faaliyet gösteren fabrikaların da aynı oranda destek vermesini istedi.