Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, “İhale süreçlerinin tamamlanmasıyla, önümüzdeki eğitim öğretim yılında Ereğli’de doğalgaza dönüşümü yapılmayan okul kalmayacak” dedi.

 

 

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, birisi katı yakıtlı kalorifer, 3’ü de doğal gaza dönüşümü yapılacak okulların ihalesi öncesi Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanlarıyla düzenlediği bilgilendirme toplantısı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

Amaçlarının, ihalesi yapılacak okullar hakkında hakkında okul müdürlerini bilgilendirerek, yapım aşamasında eksikliklerin önüne geçmek olduğunu ifade eden Çay şunları kaydetti:

 

“Bugün dört ayrı okulumuzda katı yakıt ve doğalgaza dönüşüm işlemlerinin gerçekleşmesi için ihale sürecini tamamlayacağız. Bu okullarımızdan, Terzi İlkokulu’nda kalorifer tesisatı, İhsan Yılmaz İlkokulu’nda doğalgaz dönüşümü ve onarım işi, Kışla Mahmut Likoğlu İlkokulu’nda doğalgaz dönüşümü ve onarım işi ve Köseler İbrahim İzmirli İlkokulu’nda doğal gaz dönüşümü ve onarım işi gerçekleşecektir. Bu okulların haricinde şehir merkezinde doğal gaza dönüşümü yapılmamış 4 okul kalacaktır. Muhtemelen önümüzdeki Perşembe günü de bu dört okula ilişkin ihaleleri gerçekleştireceğiz. Böylece önümüzdeki eğitim öğretim yılında kent merkezimizde doğalgaza dönüşümü yapılmamış okulumuz kalmayacaktır”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)