Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Zonguldak Eğitim İş Sendikası Kozlu Belediye Başkanlığına seçilen Ali Bektaş'ı makamında ziyaret ederek 2.kez belediye başkanlığını kazanmasından dolayı kendisini kutladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Görüşme sırasında plajlardaki mevcut durumları,  Zonguldak Eğitim İş Sendikasının üyelerinin ve sakinlerin sıkıntıları iletildi.
Zonguldak Eğitim İş Başkanı Metin Kahveci, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı ziyareti sırasında şunları söyledi:
"Herkesin Ege ve Akdeniz sahillerinde tatil yapamayacağını bu yüzden Kozlu'ya ait plajların ekonomik durumu iyi olmayan insanlar ve bizler için çok önemli. Sizin de gelecek yıl için Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayacak şekilde plajlar olacağını söylemeniz memnuniyet verici.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yapılan ziyaretten dolayı Zonguldak Eğitim İş Sendikasına teşekkür ederek, Kozlu ve Zonguldak arasında  bulunan Nihat Oğuz Bor İ.Ö.Okulu yanında bulunan hazineye ait 17 bin metre karelik arazinin TOKİ  Kapsamında kamu çalışanlarına  planlama  ve kamu oyu yaratma düşüncesini açıklarken, bu arazinin planlamada  valilik kapsamında olduğunu mevcut olan arazide Kozlu'da yer sıkıntısı çeken lise ile Zonguldak'ta şehir dışında bulunması  gereken lisenin yapılacağını söyledi.
Bir başka deyişle okullar kompleksi olacağını işlemlerinde bu yönde olduğunu ifade etti. Eğitim İş Sendikası, ilim ve irfan yuvası olacak olan her yerin her şeyin üstünde olduğunu bu planlamanın da destekçisi oluğunu belirtmiştir.