Amele Birliği Başkanlığı'nın Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında Karaman'da yapılacak okulun alt yapı çalışmaları tamamlandı.
Amele Birliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, okulun altyapı çalışmalarının masraflı olduğunu belirterek 3.5 trilyon masrafı Amelebirliği' nin karşıladığını vurguladı. Kalaycıoğlu, açıklamasına şöyle devam etti;
"EN GÜZEL YERE
OKUL YAPTIK"
"Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında Zonguldak'ta yaptırmayı düşündüğümüz İlk Öğretim Okulu ile ilgili alt yapı çalışmaları Sayın Vali'mizin desteği ve katkıları doğrultusunda Karaman Beldesi'nde tamamlandı. İhale işlemlerini Bayındırlık İl Müdürlüğü yaptı. Bayındırlık İl Müdürümüzün de yaptığı çalışma sonucu ihale işlemleri de tamamlandı. Sayın Valimizle yaptığımız protokol gereği ihale sonucu belli olacak miktarı Zonguldak İl Özel İdare'ye aktaracağız. Okulumuzla ilgili hiçbir problem yok. Sadece ihale süreci devam ediyor. Parası hazır, ihale başladı. İhale sonuçlandıktan sonra protokol gereği bir yıl içinde okul tamamlanıp Karaman Beldesi'nde eğitime öğretime açılacak. Okulumuz kimseye zarar vermeden yapılabilecek en güzel yere yapıldı. Okulun alt yapı çalışmaları biraz masraflı oldu. Okulun 3.5 trilyonluk masrafını Amele Birliği karşıladı. Okulumuz 24 derslikli olacak ve kapalı spor salonu olacak."