Çaycuma Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanvekili Mustafa Muslu başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in belediye işlerinin takibi için Ankara'da bulunduğu, Belediye Meclis Üyesi Nusret Yakıcı'nın ise mazeret nedeniyle katılmadığı toplantıda, tüm kararlar oy birliği ile alındı.
Açılış ve yoklamanı ardından gündemdeki maddelere geçildi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün 26 Ağustos 2011 tarih ve 214 sayılı, spor tesislerinin bakım onarımı konulu yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin (ZKÜ) meydan düzenlemesi işi için Mayıs 2011 olağan Meclis toplantısında alınan 42 sayılı Meclis kararının malzeme ve işçilik ücreti talebi oy birliği ile kabul edildi. Hükümet Konağı ve çevre düzenlemesi oy birliği ile kabul edildi.
Temmuz 2011 meclis toplantısında Türlü İşler Komisyonu'na havale edilen Karalar Mahallesi İlköğretim Okulu'nun bakım ve onarım işi ile ilgili olarak komisyondan gelen rapor görüşülerek, okulun belediyeye tahsisinin sağlanarak, ileriki yıllarda bakım ve onarımının yapılması oy birliği ile kabul edildi.
Temmuz 2011 Meclis toplantısında İmar Komisyonu'na havale edilen konular görüşülerek komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. İmar planı tadilatları görüşülerek komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi.
Çaycuma Devlet Hastanesi yanındaki otoparkın Çaycumaspor'a verilmesi konusu Türlü İşler Komisyonu'na havale edildi. 
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanvekili Mustafa Muslu, alınan kararların hayırlı olması dileğinde bulunarak, toplantıya katılan Meclis üyeleri, daire müdürleri ile amirlere teşekkür etti.
Ekim ayı toplantısının 5 Ekim Çarşamba günü yapılması oy birliği ile kabul edilerek, toplantı sona erdi.