Kdz.Ereğli Fatih Koleji 1.sınıf öğrencilerinin okuma bayramı ve yılsonu etkinliği Büyük Anadolu Otel’de coşkuyla kutlandı. Öğrenci velilerinin ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu, Türkçe ve İngilizce koro, halk oyunları ve Çanakkale gösterisi büyük beğeni topladı. Minik öğrencilerin birbirinden güzel sergilediği step ve rond gösterileri izleyenleri mutlu etti.

 

Günün anlam ve önemini belirten Okul Müdürü Sadi Yanık, ‘Fatih Koleji olarak Eğitim-Öğretimde 21.Altın Yılı geride bıraktığımız bu yılda oturmuş eğitim sistemi ile ve tecrübeli eğitim kadrosu ile Ereğli'mizde eğitime katkı sağlamaya ve geleceğimizin mimarlarını yetiştirmeye devam etmekteyiz.

 

Okulumuz eğitimin tüm aşamalarında hedeflediği “en iyi olma” ilkesini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Okulumuz Liselere giriş sınavlarında, ulusal bilim olimpiyatlarında, proje yarışmalarında, kültürel ve sportif alanlarda aldığı başarılar ile en iyi olma sürecini ilkeli bir şekilde ispatlamıştır. Bu sürecte çocuklarımıza bilgiyi en iyi öğretme yolunun, uygulamalı ve proje tabanlı eğitim sisteminden geçtiği inancıyla ortaya koyduğumuz, “öğrenci merkezli” ve “proje tabanlı eğitim”  anlayışıyla desteklemektedir.

 

Bu programın hazırlanmasında başta sınıf öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bizleri yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize şükranlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.Program sonunda öğrencilerin okuma-yazmaya geçmeleri ve günün anısına madalya ve hediye takdimiyle sona erdi.