Kar ile mücadelede yetersiz kalanlar vatandaşları çok yönlü mağdur duruma düşürdü. Gazeteniz Önder'in okuyucularından Özcan Bayram  yılın son günü başına gelen bir olayla ilgili olarak görüşlerini şöyle ifade etti. 

 Sayın Mustafa Bey,

 Yazıp yazmamakta tereddüt yaşadım. Ancak, benim başıma gelenin yarın bir başkasının başına gelebileceği düşüncesi ile 45 dakika gelmeyen ambulans için Acil servisi BİMER'e şikayet ettim.

 Olayın özeti;

 Eşim 31.12.2015 tarihinde saat 11:00-11:30 sularında şiddetli göğüs ağrısı nedeniyle acil servisten ambulans talep ettik. 30-45 dakika boyunca ambulans bekledik. Sonra bir telefon geldi. "Zincir kırıldı gelemiyoruz." Bizde kendi başımızın çaresine bakarak Özel Anadolu Hastanesi Acil Servisine başvurduk. Gerekli müdahale yapılarak 01.01.2016 tarihinde saat 05:30 sularında yine kendi imkanlarımızla ve yürüyerek eve geri döndük. Hastanenin bu kadar uzak yere yapılması maalesef bizler için büyük sıkıntıdır. Gelmeyen ambulans daha büyük bir sıkıntı. Aracını mevsim koşullarına göre hazırlamayan ve ikinci ambulansını gönderemeyen hastane daha daha büyük sıkıntı. Buna bir çözüm bulunmalıdır. Eşimim geçirdiği rahatsızlık belki kötü bir son ile sonuçlanabilirdi. Bizim gibi yüzlerce insan bu şekilde sıkıntı çekebilir. Daha duyarlı ve hızlı bir hizmet bizim hakkımız.