1991 yılında Gülüç'te yapılan köprünün yasal hale getirilmesi, Gülüç Irmağını kirleten atıkların kontrol altına alınması için Erdemir'e giden Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş'ın toplantı sırasında karşılaştığı çirkin davranış içinde bulunanın Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı  Sami Nezih Tunalıtosunoğlu olduğu öne sürüldü.

OLAY NEYDİ?

Kısa adı Erdemir olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası'nın bir genel müdür yardımcısı ile Gülüç Belediye Başkanı  arasında geçen olay ilçe gündemine bomba gibi düştü.

Emin kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre; Erdemir'in Gülüç köprüsünün yasal hale getirilmesini isteyen Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş'a"Sen önce 200 bin liralık su borcunu öde" tehdidinin yapılması  görüşmeyi bir anda gerilime dönüştürdü. Genel müdür yardımcısının bu sözlerinin ardından da bacak bacak üstüne atıp koltuğunu da arkaya yaslaması üzerine hiddetlenen Demirtaş,  "Senin karşında kim var? Belediye başkanı var. İndir o ayaklarını. Beni su borcuyla mı tehdit ediyorsun. Su borcuna gelince 140 bin liralık borç nasıl 200 bin lira oluyor. Nasıl faiz bu? Parayı hemen öderiz! " sözlerinin ardından makamı terk ediyor. 


İLGİLİ HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN