Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, günlük olaylar bültenini açıkladı. Zonguldak Valiliği aracılığı ile dağıtılan ve Jandarma Sorumluluk bölgesinde yaşanan olaylar şu şekilde: 

 

FECİ KAZA
Alaplı Aşağıdağ Köyünde saat 21.30 sıralarında S.S. isimli şahıs, ormanda motorlu testere ile ağaç kestiği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle kestiği ağacın başına çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmış olup, maktul ailesine teslim edilmiştir.

 

İDARİ YAPTIRIM UYGULANAN KABAHATLER GÜRÜLTÜ
Gökçetabaklar Köyünde saat 10.00 sıralarında S.K. isimli şahıs evinin önünde kuru sıkı tabanca ile havaya 4-5 el ateş açmak suretiyle çevreyi rahatsız ettiği ve gürültüye neden olduğu tespit edilmiş olup, şahıs idari para cezası uygulanmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM
Muharremşah Köyünde saat 14.00 sıralarında F.G. isimli şahıs evindeki kanepede oturduğu esnada, aniden fenalaşarak yere düşmesi üzerine yakınları tarafından Çaycuma Devlet Hastanesine götürülmüştür. F.G. buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Müdahalede bulunan doktor tarafından ölümün şüpheli bulunması üzerine C.Savcısının talimatıyla gerekli inceleme ve araştırmanın yapılarak, şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı talimatı alınmıştır. Olayla ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

 

DEVREK' TE ŞÜPHELİ ÖLÜM
Kabaca Köyünde saat 11.15 sıralarında E.S. isimli şahıs köy içerisinde yolda bayılmış vaziyette bulunması üzerine Devrek Devlet Hastanesine götürülmüş yapılan tüm müdahalelere rağmen şahıs hayatını kaybetmiştir. Muayene yapan doktor tarafından ölümün şüpheli bulunması üzerine C.Savcısının talimatıyla Olay Yeri İnceleme Birimi tarafından olay yerinde gerekli inceleme ve araştırmanın yapıldığı, şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı talimatı alınmış olup olayla ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

 

GÖKÇEBEY' DE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET
Pazarlıoğlu Köyünde saat 15.30 sıralarında G.P. ve E.P. isimli şahısların, aralarında çıkan tartışma neticesinde Z.P isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadelerinin alınmalarına müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ. EREĞLİ' DE TRAFİK 
GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Bağar Mahallesinde saat: 01.30 sıralarında B.B. isimli şahsın, sürücü belgesinin olmadığı, trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde araç kullandığı ve alkol muayenesinde (180) promil alkollü oluğu tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmış olup, şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ. EREĞLİ' DE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET
Yunuslu Köyünde saat 11.00 sıralarında M.T. isimli şahsın, F.T. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli beyanının alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ. EREĞLİ' DE İŞ KAZASI
Süleymanbeyler Köyünde saat 16.00 sıralarında G.T. isimli şahıs kendi tarlasında ot biçme makinesi ile ot biçtiği esnada ot biçme makinesinin kesici ağzının ayağına çarpması sonucu dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yaralanmıştır. Yaralı şahsın, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilmekte olup hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 

DARP EDİLDİ
Muslu Köyünde saat 11.00 sıralarında N.D., M.D., Ö.S. ve B.A. isimli şahıslar, tartıştıkları arkadaşları S.S. ve E.E isimli şahısları darp ettiği mağdur S.S.' nın beyanından anlaşılmıştır. Mağdurlar, sevk edildiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüphelilerin ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

KİLİMLİ' DE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET
Muslu Köyünde; 23.10.2014 günü saat 12.30 sıralarında F.K. ve V.K. isimli şahısların, tartıştıkları N.K. isimli şahsa hakaret ettikleri mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

KOZLU' DA TRAFİK KAZASI SONUCU 
TAKSİRLE YARALAMA

Saka Köyünde; 23.10.2014 günü saat 19.45 sıralarında S.K. isimli şahsın idaresindeki araç ile Zonguldak istikametinden Kdz. Ereğli istikametine doğru seyir halindeyken hatalı sollama yapması sonucu karşı yönden gelen Ö.Y. isimli şahsın idaresindeki araç ile kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan C.Y. ve N.Y. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmışlardır. 
Yaralılar sevk edildikleri BEL) Acil servisinde tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile sürücülerin ifadelerinin alınarak serbest bırakılmıştır.