​Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü 2017 yılı değerlendirme toplantısı sorunlarla birlikte çözümlerin de gerçekleştirildiğine vurgu yapıldı.

Bölge Müdürlüğünün açıklamasında,  , Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcıları Gültekin Aksan, Cevdet Çiçek Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şeflerinin toplantıya katıldığı belirtildi.

Açıklama şöyle: 

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel yaptığı açılış konuşmasında üretimden ağaçlandırmaya, korumadan orköy kredilerine, inşaat faaliyetlerinden fidan üretimine kadar bir yıllık çalışmalar ile Batı Karadeniz Gep program ve gerçekleşmeleri ve 2018 yılı program ve faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak “2017 yılını sona erdirdik. Tüm ormancılık faaliyetlerini programımızın üzerinde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tüm çalışmalarımızda vatandaş odaklı, Halkımıza hizmet anlayışı içerisinde daha gayretli bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. 2018 yılında daha gayretli bir şekilde çalışarak programlarımızı fazlasıyla gerçekleştirmeliyiz. Çalışmalarımızı planlı ve zamanında yaparak daha başarılı olacağımıza inancım tamdır. Sorumluluğumuzun bilincinde ve zamanında hareket ettiğimiz takdirde negatif unsurları pozitife çevirmek elimizde. Bizim için gerekli olan şey kendimizden başlayarak personelimizi de verimli çalıştırabilmektir. Bu duygularla toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Şube Müdürleri kendi çalışma konuları hakkında 2017 yılı değerlendirmeleri ile 2018 faaliyetleri hakkında sunumlar eşliğinde katılımcılara bilgi verdiler.

 

Toplantının bitiminde bir konuşma yapan Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, bir yılı daha tamamladık. “Satışlarda yakalanan ivmenin ardından oldukça başarılı bir yıl geçirdik. sorunlarımızı birlikte çözerek başarılarımızı da birlikte kutlayarak daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum, 2018 yılı dikili damgalarının bir an önce bitirilmesi, fidan dikimlerinin vejetasyon mevsimi başlangıcı olan mart ayına sonuna kadar tamamlanması, 2018 yılı program ve planlarında belirtilen her türlü ormancılık çalışmalarına bir an evvel başlanması gerekiyor. Teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.