Zonguldak'ta kendisini kaçırmaya çalışan kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadın, cezaevine gönderildi. 
Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak'taki evine gelerek kendisini kaçırmak istediğini ileri sürdüğü Mustafa Özdemir'i (23) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Deniz S. (22), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Deniz S, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Dün, kendisini zorla İstanbul'a götürmek istediğini iddia ettiği Özdemir'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Deniz S, polis merkezine teslim olmuştu.


Öldürülen Mustafa Özdemir’in Babası Konuştu.

Zonguldak'ta kaçırmaya çalıştığı kadın tarafından öldürüldüğü iddia edilen Mustafa Özdemir'in babası Birol Özdemir, oğlunun bir başkası tarafından öldürüldüğünü, zanlının da suçu kabul ettiğini öne sürdü.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'da servis şoförlüğü yaptığını ve oğlunun eşi ve iki çocuğunu bırakmasının ardından iki ay önce Deniz S. ile yaşamaya başladığını iddia etti.

Zanlı Deniz S'nin Zonguldak'a döndükten sonra ailesinin oğlunu tehdit ettiğini öne süren Özdemir, cinayetin bir kişi tarafından işlendiğine inanmadığını belirterek, "Oğlumun vücudunda 25 bıçak izi var deniliyor. Bu bir kişinin yapacağı bir iş değil. Bu olay da kadının ağabeylerinin ve babasının da parmağı var. Deniz S'ye 'gelinimiz' diyoruz. Bizim gelinimiz bıçak atamaz çünkü oğlumu seviyordu. Oğlumu öldürenler kimse ortaya çıkacak. Suçluların bulunup cezalandırılmasını istiyoruz."

Bu arada Mustafa Özdemir'in eşi Songül Özdemir, kocasının mezarını çocuklarıyla ziyaret etti. Eşinin mezarında sinir krizi geçiren kadını, yakınları sakinleştirdi.

Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak'ta 15 Ocak'ta, kendisini zorla İstanbul'a götürmek istediğini iddia ettiği Mustafa Özdemir'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Deniz S, polis merkezine teslim olmuştu. Deniz S, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.