Zonguldak'ta, hamile bir bayan, yakınları tarafından evinin banyosunda bulundu. Sara hastası olduğu öğrenilen bayan ve karnındaki bebeği tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bayanın yakınları acı haberi duyunca yıkıldı. 


Olay, Terakki Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. 28 yaşındaki Hashatun Zabun, sabahleyin evinin banyosuna girdi. Evin diğer sakinleri kahvaltıyı hazırlayıp banyodaki Zabun'a haber verdi. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığı öğrenilen Hashatun Zabun'dan ses gelmeyince yakınları sürgüsü kilitli olan kapının camını kırdı. Banyoda yerde baygın halde buldukları Hashatun Zabun'u bir an önce hastaneye kaldıran yakınları acı haberle yıkıldı. 
Sara hastası olduğu öğrenilen Hashatun Zabun'un altı aylık hamile olduğu öğrenildi. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Hashatun Zabun da ilk belirlemelere göre iç kanama meydana geldiği ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Hamile bayanın karnındaki bebeğinin de öldüğü bildirildi. Ölen bayanın eşi Yusuf Zabun'un güçlükle ayakta durduğu görüldü.


Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.