Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Belediye Başkanları ile birlikte Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ı ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ile birlikte Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ı ziyaret ederek Belediye Başkanlarının taleplerini Karayolları Genel Müdüre iletti.

Konuyla İlgili olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Belediye Başkanlarımızın ve İlçe başkanlarımızın taleplerini Genel Müdürümüzü ziyaret ederek kendisine ilettik. Bizim için en öncelikli konuda Filyos –Göbü arasında ölüm yolu olarak adlandırılan yolun yapılmasıdır. Burada sık sık ölümcül kazalar meydana gelmektedir. Bu yolda daha önce iyileştirilme çalışmaları yapıldı ama yeterli değil. Buraya bariyerler yapılması konusunu bakanımıza ilettik. Bakanımız hemen yapılması konusunda talimat verdi. Kendisine Zonguldak adına teşekkür ederiz. Beycuma Karaman arasındaki 7 km olan yolun projesi tamamlanmış olup, programa alınıp ihalesinin yapılması talebimizi ilettik. Gökçebey ilçemizin girişindeki kavşak düzenlenmesinin iyileştirilmesini, kavşak ile Gökçebey arasındaki yolun asfaltlanma talebimizi ilettik. Kilimli ilçesi Gelik Beldesi Ayiçi Mahallesinde 6 km lik yolun karayolları ağına alınarak asfaltlama çalışması yapılması talebimizi ilettik. Kilimli Zonguldak arasında çalışan Mithatpaşa tünelleri ve sahil Yolunun çalışmalarının hızlandırılmasını istedik. Elvanpazarcık Gökgöl Tüneli ile Sapça Tüneli arasındaki kavşak ve mahalle çıkışlarının yerinde incelenerek yapılması talebimizi ilettik. Genel Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederim. “dedi.