Kdz.Ereğli Yeşiltepe-Kepez yolu Solak köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi ve Özel hastanede tedavi altına alındı.

Kepez istikametinden Ereğli istikametine giden 67 EV 682 plakalı araç sürücüsü Tuncay Ciğer (31) , Solak köyü yol ayrımına geldiği sırada önündeki araçların yavaşlaması sonrasında durmaya çalıştı. Havanın yağışlı olması nedeni ile durmayan araç, Zeki Kılıç (52) yönetimindeki 67 TL 085 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine gelen trafik ekipleri, yaralılar için ambulans istedi. Tuncay Ciğer başta olmak üzere aynı araçta bulunan Mehmet Türkmen (18) ve Çağrı Yollu (20) özel hastaneye kaldırıldı. Diğer araç sürücüsü Zeki Kılıç ile eşi Emine Kılıç (50) ise 112 ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastaneye kaldırılan yaralılardan Emine Kılıç ve Zeki Kılıç' ın durumlarının iyi olduğu, özel hastaneye kaldırılan Tuncay Ciğer, Mehmet Türkmen ve Çağrı Yollu'nun tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.