Ömer İncesu... Kandillililerin gönlünde özel bir yer tutmuş öğretmen.... Çok uzun yıllar Kandilli'de binlerce öğrenci yetiştiren 2 çocuk babası Ömer Öğretmen, tarihler 28 Temmuz 2019'u gösterdiğinde, sonsuzluğa uzanarak aramızdan ayrıldı. 81 yaşında yaşama veda eden Ömer Öğretmen'in cenaze töreni aynı gün Bozhane Camisinde gerçekleştirildi.

Bozhane Camisinde kılınan ikindi/cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Ömer İncesu'nun vefatı nedeniyle Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us bir başsağlığı mesajı yayımladı. Korhan Us, Ailesine, yakınlarına ve tüm Kandillililere başsağlığı ve sabırlar diledi.

Ömer İncesu fotoğrafta ailesi ve yakınları ile birlikte görülüyor.

Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us da, eski yöneticilerden Cemal Özkan ile birlikte Ömer İncesu'yu ziyaret etmişti. 

KANDİLLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AYDIN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaşama veda eden Ömer İncesu için başsağlığı mesajı yayımladı. Öğretmen İncesu'yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarına değinen Aydın, "Çok üzgünüz. Yaşamı boyunca örnek kişiliği ile yüzlerce öğrenci yetiştirdi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınları ile belde halkımıza başsağlığı diliyorum" dedi.