Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılardan 7 Aylık hamile olan Nimet Yıldırım, acil servisinde tedavi olduğu sırada doğum sancıları başlayınca doğum servisine alındı.

Kaza, Ereğli’ye bağlı Ömerli yol ayrımında saat 18.00 sularında meydan geldi. Edinilen bilgilere göre Zonguldak istikametinden Ereğli İstikametine giden Ramazan Yıldırım (31) yönetiminde ki 67 LF 492 plakalı hususi otomobil ile Ereğli’den Ömerli’ye dönüş yapan Erdinç Hırçın (30) yönetiminde ki 67 TT 456 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma esnasında sürücülerden Erdinç Hırçın başından yaralanırken, diğer sürücü Ramazan Yıldırımın eşi Nimet Yıldırım’ da (29) başından ve ayağından yaralandı.
Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı Nimet Yıldırım’ a yaptıkları ilk müdahale sonrasında Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralı otomobil sürücüsü Erdinç Hırçın’ da kaza yerine gelen ikinci ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Polisler olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra kazayı görenlerden bilgi almaya çalıştı. O esnada Ramazan Yıldırım ile telefonla görüşen ve bir kişi, Sürücü Ramazan Yıldırım’ın olayı anlatmasını Polislerle paylaştı. Kazada hurdaya dönen otomobiller çekici ile kamyon garajına kaldırıldı.

NİMET YILDIRIM ERKEN DOĞUMA ALINDI
Kazada yaralanan ve 7 aylık hamile olan Nimet Yıldırım, Ereğli Devlet hastanesi Acil servisinde tedaviye alındığı sırada doğum sancılarının başlaması üzerine doğum servisine alındı. 2 yaşında Merve isminde bir kızı olan ve Doğuma alınan Nimet Yıldırım’ın kız çocuğu beklediği, Diğer yaralı Erdinç Hırçın’ın da sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis kaza iler ilgili tahkikatı sürdürüyor.