Dikkatsizlik kazası
Zonguldak’ta meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Çarşı Polis Merkezi Amirliği tarafından taksirle yaralama iddiasıyla yapılan yasal işlem şu şekilde: Şüpheli H.K. sevk ve idare-sindeki kamyon ile Türkiye Taşkömürleri Kurumu Merkez Atölyesine doğru sinyal vererek kontrollü bir şekilde döndüğü esnada yolun ortasında telefonla konuşan bir yaya gördüğünü, şahsa korna ve selektör yaptığını, ancak şahsın telefonla konuştuğu için kendisini dikkate almadığını, kamyon geçer diye ilerlediğini, şahsın bağırması üzerine aracını geri alarak şahsın teker altında kalan ayağını kurtardığını beyan etmiş, şüphelinin alkol raporu 0 promil olarak tespit edilmiş, müşteki B.Ç. isimli şahıs kendisine çarpan tır şoföründen davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şahsın hayati tehlikesinin olmadığı bilgisi alınmış, şüpheli şahıs yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır. 


Duvara çarptı
Zonguldak’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Çarşı Polis Merkezi Amirliği taksirle yaralama iddiasıyla gerçekleştirdiği yasal işlem şu şekilde: Şüpheli R.K. sevk ve idaresindeki aracı ile İkinci Makastan Üzülmez istikametine doğru gittiğini, Çocuk Şube Müdürlüğünün önüne geldiğinde karşısından hızlı bir şekilde kamyonetin geldiğini, yolun dar olmasından dolayı kamyonetten kaçtığı esnada yolun kaygan olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve Çocuk Şube Müdürlüğünün duvarına çarptığını beyan etmiş, araçta bulunan F.K. ve İ.K. isimli şahıslar kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmişler, şahısların hayati tehlikesi yok şeklinde, şüphelinin alkolsüz olduğu şeklinde doktor raporları alınmış, şüpheli şahıs yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır. 


Önce alkol 
sonra kavga

Zonguldak’ta meydana gelen kasten yaralama olayında 1 kişi yaralandı. Konuya ilişkin emniyetten verilen bilgiler şu şekilde: Alınan bilgilere göre Müşteki; arkadaşı şüpheli şahıs ile birlikte alkol aldıklarını, daha sonra T.' nın kendisini aracı ile eve bırakmaya getirdiğini, aracın içinde alkol almaya devam ettiğini, bu esnada elinde bulunan alkol şişesinin arabaya devrildiğini, şişenin içindeki alkolün aracın teybinin üzerine döküldüğünü, daha sonra T.'nın kendisinden teybin parasını istediğini, parası olmadığını söyleyince T.'nın kendisini darp ettiğini, şüpheli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şahsın hayati tehlikesi yok şeklinde doktor raporu alınmış, firari şüphelinin aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir. (Haber Merkezi)