Kdz.Ereğli'de sahil bandında aşırı hız yaptığı iddia edilen ehliyetsiz sürücü, önce park halindeki araçlara, daha sonra da yayalara çarparak kaçtı. İki kişinin yaralanmasına ve büyük korkuya neden olan kaza sonrası kaçan sürücü, polis tarafından kısa sürede yakalanarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kdz.Ereğli Bozhane mevkisinden Ereğli şehir merkezine giden 67 TL 565 plakalı otomobil sürücüsü O.T., aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araçlara çarptı. Yoldan geçen iki kişiye de çarpan sürücü olay yerinden kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Trafik ve karakol ekipleri yaralılar için ambulans istedi. Ancak panik içinde olan yaralıların ailesi çocuklarını özel otomobil ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılar Emrah Yılmaz Yapar (25) ve Umut Akdeniz’in (24) sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Görgü şahitlerinden Mehmet Yürütmen, polise verdiği ifadesinde, sürücünün çok hızlı olduğunu, araçlar ve yayalara çarptıktan sonra kaçtığını söyledi. Kaçan sürücü O.T. (20) kısa sürede yakalanarak Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emanet olduğu öğrenilen kazaya karışan otomobil polisler tarafından yediemine alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.