Karadeniz Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri, eğitime verdiği desteklerle "eğitim dede" ünvanını alan İbrahim İzmirlioğlu ile Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili İrfan Yazıcıoğlu'nu ziyaret ettiler.

 

Ziyaret ile ilgili duygularını paylaşan Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal, Bugün öncelikle bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, babamız olarak gördüğümüz Sayın İbrahim İzmirlioğlu'nu ziyaret ettik. Samimi bir ortamda geçen ve hoş sohbetlerin yapıldığı ziyarette, Sayın İzmirlioğlu'na bir kez daha teşekkürlerimizi sunduk. Daha sonra, yine bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sevgili kardeşimiz, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Sayın İrfan Yazıcıoğlu'nu ziyaret ettik.

 

Unutmayalım ki, her genç bir yaşlı adayıdır. Bu nedenle, en azından özel günlerde Huzurevimizde kalan yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini almak ve yalnız olmadıklarını göstermek çok önemlidir. Bu bağlamda, bizleri ziyaret eden ve desteklerini esirgemeyen dostlarımız ile tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazıcıoğlu ise, Her bayram ve yılbaşlarında, çok kıymetli büyüklerimiz sağ olsunlar bizleri ziyarete gelirler. Tabi ki, bizde kendilerini yıl içerisinde defalarca ziyaret eder, gönüllerini almaya ve yalnız olmadıklarını göstermeye çalışırız. Her şey karşılıklı oluyor. Huzurevi Müdürümüz Sayın Zeynep Ünal'ın şahsında tüm değerli büyüklerime teşekkür ediyorum dedi.