EMO Zonguldak İl Temsilciliği üye toplantısı Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin katılımıyla, Mühendis ve Mimarlar Derneği'nde yapıldı.

EMO Zonguldak İl Temsilciliği Yönetiminden Bülent Özgümüş, Hikmet Demir ve Solmaz Sucu'nun yer aldığı toplantı açılışında EMO Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş, Kocaeli Şube Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin Zonguldak'ta düzenlenen üye toplantısında bulunmalarından duyulan memnuniyeti dile getirerek, Kocaeli Şubesi tarafından EMO Zonguldak İl Temsilciliği'nin etkinliklerine verilen destek için teşekkür etti.

EMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Avni Haznedaroğlu; Yönetim Kurulu'ndan Mehmet Fidan, Özgür Yakışan ve Kamil Erbay, Denetim Kurulu'ndan Bülent Çetintaş ve Özgür Toraman ile Zonguldak'ta olmaktan mutlu olduklarını belirterek konuşmasına başladı. Haznedaroğlu, Zonguldak İl Temsilciliği'nde üyelerin birbirleri ve Oda ile ilişkileri, meslek içi eğitim, diğer Oda ve STK'lar ile yürütülen etkinlikler, Üniversitedeki Odamız meslek disiplinindeki öğrencilerin üyelikleri ve mesleğe hazırlanması, vb. mesleki, teknik ve sosyal faaliyetlerinin Odamız örgütlülüğünde adeta Şube seviyesinde bir yoğunlukla sürdürülmesi nedeniyle Zonguldak Temsilcilik Yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti. EMO meslek disiplinlerindeki Üniversite eğitiminden meslek yaşamına kadar çeşitli sorunlara ilişkin EMO'nun yaklaşım ve önerileri hakkında bilgiler aktaran Haznedaroğlu'nun konuşmasından sonra, üyelerin öneri, istek ve değerlendirmelerinin alınmasıyla toplantı sonlandı.