Tarihsel önemi olan günlerden biriydi 7 Temmuz. 7’nci ayın 7’si ve de 2017 tarihinde nikah günü alanlardan biri de,  İşadamı ve Belediye Meclis Üyesi Eyüp Karaarslan’ın oğlu Emrah Karaarslan oldu.





Emrah Karaarslan’ın çok sevdiği Safiye Duru’ya “Benimle evlenir misin?” teklifinden sonra başlayan süreç; söz, nişan ve nikah gününün alınması ile devam etti ve de bu özel günde nikah kıyıldı.   Atatürk Kültür Merkezi’ndeki nikah töreninde her iki ailenin yakınları ve dostları katıldı. Gelin Safiye Duru’nun nikah şahidi Şeyda Doğanay,  damat Emrah Karaarslan’ın şahidi ise işadamı Celal Bozkuş’tu.




Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da çok samimi geçen nikah töreninde, her iki tarafın “evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorularına verdiği yüksek sesli “evet” yanıtlarının ardından şahitlere sordu. Şahitler Doğanay ve Bozkuş’ta “ediyoruz” dedikten sonra, iki genci “Bir yastıkta kocayın ve de 3-5 torunlar verin” dilekleriyle “Karı-koca” ilan etti. Evlilik cüzdanını gelin Safiye Karaarslan’a veren Belediye Başkanı, her iki aileyi de kutladı.



Damadın Babası Eyüp Karaarslan, “Şimdi nikahı yaptık,  sıra düğünde. Ağustos ayında da çocuklarımızın düğününü yapacağız” bilgisini verdi.