Jandarma Sorumluluk Bölgesinde yer alan olaylardan bazıları şu şekilde:

 

ALAPLI'DA DİĞER KAZALAR

Çamlıbal Köyünde; 02.06.2016 günü saat 17.55 sıralarında E.E. sürücülüğünü yaptığı pat pat tarım aracı ile eşi F.E. ve kızı H.K.E. ile seyir halinde olduğu esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle tarım aracının arka kapağının açılması sonucu çocuğun yere düştüğü ve yaralandığı bilgisi alınmıştır. Yaralı çocuk, sevk edildiği Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C. Savcısının talimatı ile baba E.E., şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇE'DE TEK TARAFLI ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

Eceler Köyü Mevkiinde; 02.06.2016 günü saat 13.30 sıralarında M.Ç. sevk ve idaresindeki aracı ile Zonguldak İli istikametinden Devrek İlçesi istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle aracın bariyerlere çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. 112 ekiplerince olay yerinde yapılan kontrolde araç sürücüsünün vefat ettiği tespit edilmiş olup, şahsın cenazesi Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştır. C. Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

Yeşil Köy Köyünde; 02.06.2016 günü saat 09.00 sıralarında R.A., bir süredir ayrı yaşadığı ve tartıştığı eşi olan E.A. nın kendisine ait bahçede park halinde olan aracının sandalye ile arka camını ve stop lambalarını kırmak suretiyle zarar verdiğini iddia etmiştir. C. Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET

Filyos Beldesinde; 02.06.2016 günü saat 13.30 sıralarında R.P., tartıştığı M.E.A. nın kendisine hakaret ettiğini iddia etmiştir C. Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA YÜKSEKTEN DÜŞME

Karakoç Köyünde; 02.06.2016 günü saat 15.20 sıralarında C.G. ikamet ettiği evinin çatı kısmında bulunan su giderlerini temizleme maksadıyla çatıya çıktığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle evin yan kısmında bulunan garajın beton zeminine düşmesi sonucu yaralanmıştır. Şahıs sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedavisini müteakip hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Atatürk Devlet Hastanesine sevk edilmiş olup, tedavi altına alınmıştır. C. Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

DEVREK'TE TEHDİT

Karakoçlu Köyünde; 02.06.2016 günü saat 09.00 sıralarında R.K., aralarında tartışma olduğu oğlu olan S.K. nın kendisini tehdit ettiğini iddia etmiştir. C. Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE İŞ KAZASI

Yazıcılar Köyünde; 02.06.2016 günü saat 21.00 sıralarında M.D. araç içerisinde alkol alırken dışarı çıkmak istediği esnada dengesini kaybetmek suretiyle düşüp yüzünü yere çarpması sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C. Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.