Kdz. Ereğli Belediyesi’nin bir süre Kaneriağzı Caddesinde başlattığı kaldırım genişletme ve ışıklandırma çalışması sona erdi. Çalışmaların başlangıcında araç parkları konusunda tepkili olan bazı esnaf ve vatandaşlar, caddeyi inceleyen Başkan Uysal’a teşekkür etti.

 

Konu ile ilgili Kdz. Ereğli Basın Bürosunun açıklaması şu şekilde:

İlçe merkezinde sık aralıklarla yer alan yaya geçitlerini kapatarak trafik akışını rahatlatan Karadeniz Ereğli Belediyesi, Kaneriağzı Caddesi’ndeki kaldırımları genişletip, caddeyi ışıklandırdı.

Akşamüstü cadde üzerinde inceleme yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a araçlarından el sallayan vatandaşlar, “Cadde çok güzel oldu. Adeta Taksim gibi. Size çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Yayalarda caddenin genişletilmesiyle rahat yürüdüklerini belirtirken ilçenin tanınmış esnaflardan Rıfat Oğuz ise “Burası araba parkından ziyade araba satış galerisine dönmüştü. Başkanım bu bir devrimdir. Sizi ve ekibinizi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Cami cemaati de İskele Cami’nin bahçesindeki çiçek korumasının neden kalktığını sorunca Başkan Uysal’da, “Bırakın vatandaş çiçeğe dokunsun sevsin. Çiçekler saklanmak için değil sevmek içindir” dedi.

Başkan Uysal, şehir içi trafiğinde vatandaşların rahatına yönelik her tür düzenlemeye sıcak baktıklarını belirtti. 

(Haber Merkezi)