Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin toplantısında 4 ihale gerçekleştirildi. 3 Köy Muhtarı ihalenin ardından yaptıkları açıklamada Kaymakam İbrahim Çay'a desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Kdz.Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı, Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında gerçekleştirildi. AKP'li İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit, Düzpelit, Çiğdemli ve Danışmentli Köylerinin muhtarlarının katıldığı toplantıda içme suyu ve asfalt nakliyesi ihaleye çıktı. Toplantının ardından açıklamada bulunan Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin gündeminde ihaleler olduğunu belirterek, Düzpelit ve Çiğdemli Köylerimizin içme suyu ihalesi yine Danışmentli köyümüzün içme suyu boru alımı ihalesi ve son olarak da asfalt malzemelerinin nakil işlemleri için ihaleye çıktık. İhaleleri alan arkadaşlara hayırlı olsun. Köy muhtarlarımıza içme suyunun sağlıklı kullanmaları temennisinde bulunuyorum. Her zaman söylüyoruz önceliğimiz içme suyudur, içme suyuna ağırlık veriyoruz dedi.

3 MUHTARDAN AÇIKLAMA
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Çiğdemli Köyü Muhtarı İsmail Turan, Kaymakamımız vasıtasıyla emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çiğdemli Köyü'nün 100 yıllık rüyası gerçek olmuş oluyor, Danışmentli Köyü Muhtarı Ercan Yılmaz, Bugünkü ihaleye bizi de çağırdılar. Su köylerimiz için çok önemli. İhaleyi alan arkadaşlara teşekkür ediyorum, Düzpelit Köyü Muhtarı Eyüp Akkanat, Kaymakamımızın önderliğinde ihale sonuçlandı.
İçme suyu bizim için son derece önemli. Çok sevinçli ve huzurlu olarak köyüme döneceğim sözleri ile konuştular.