2017 İş Güvenliği, Üretim, Standardizasyon, Mesaha ve Dikili Satış Konularında Hizmet İçi Eğitim Tatbikatları İle İlgili Şu Bilgilendirme Yapıldı:



“Yenice Orman İşletme Müdürlüğü Kızılkaya Şefliğinde Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardımcısı Engin Keleş İşletme Pazarlama Şube Müdürü Mehmet Başkan koordinatörlüğünde düzenlenen tatbikata İşletme Müdürü , işletme şefleri, orman muhafaza memurları ve ayrıca Orman Kooperatif Başkanları, muhtarlar ve kooperatif çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Yenice İşletmesi tatbikat sahasında Orman Bölge Müdürümüz Ahmet Sırrı Beşel yaptığı açıklamada ; birinci önceliğimizin iş güvenliği ve sağlığı olduğu dolayısıyla minimum iş kazası olması gerektiğini, bunun gerçekleşmesi içinde kişisel koruyucu donanımların önemini vurguladı. Ardından yapılan işin ülke ekonomisi açısından çok büyük önem arz ettiğini, üretilen emvaller de azami özen gösterilerek standardizasyondan taviz verilmemesi gerektiğini, ancak piyasa koşullarına binaen arz talebe göre emval üretiminin de olması gerektiğini söyledi.

18.01.2017 tarihinde Ereğli ve Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğünü kapsayan tatbikata Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü Alaplı şefliğinde devam edildi.

19.01.2017 tarihinde ise Bartın ve Ulus İşletmelerini kapsayan tatbikatta Bartın İşletme Müdürlüğü Kurucaşile İşletme Şefliğinde gerçekleştirildi. Yapılan tatbikat da daha sonra katılımcılara iş güvenliği, damga, ağaç kesme ve boylama, mesahanın nasıl yapılması gerektiği konularında tatbikatların yapılmasını takiben sona erdi.”