Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında gerçekleştirildi yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmalar masaya yatırıldı. Kaymakam İbrahim Çay, öncelikle mevcut yolları da koruyarak gerek rotmiks gerek sıcak asfalt çalışmalarına hız verildiğini bayram sonrası Kandilli-Ereğli karayolunun 4.5 kilometrelik kısmının asfaltlanacağını köy yollarında ise bakım ve onarım yapılacağını söyledi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği, Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit, Şantiye Şefi Kaan Güçer, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Tak, Nail Eski'nin de yarıldığı toplantıda köylerin yolları ve içme suları masaya yatırıldı. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbra-him Çay, 2012 yılında yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmaları gözden geçirdiklerini söyledi.

MEVCUTU KORUMAK ÖNEMLİ
Öncelikle yol ve su sorununa eğildiklerini belirten Çay, İlçe genelindeki köy yollarımızda yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmaları masaya yatırıyoruz. Neler yapabiliriz, eksiklerimiz nelerdir bunları konuşuyoruz. Öncelikle mevcut yollarımızı korumak önemlidir. Yenilerini yapacağız ama mevcut yollarımızı da koruyacağız. İster mahalle olsun ister ana yollar olsun bu güzergahlarda yaşanabilecek eksiklikleri gidermek hedefindeyiz. Bu eksiklikleri gidermek için gere-kirse malzeme alımını da yaparız. 2012 Yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce programa dahil edilen 15 kilometrelik yolun 10.5 kilometresini tamamladık.

BAYRAM SONRASI
KANDİLLİ'YE MÜJDE

Ereğli ile Kandilli arasındaki yol güzergahımız var 4.5 kilometrelik. Bayramın ardından bu yol güzergahının asfaltlama çalışmalarına başlayacağız ve kısa sürede de bu çalışmaları tamamlamak hedefindeyiz. Bunun yanında araç kiralama yolu ile malzemeleri çektirdik 10 kamyon ve iş makinelerimiz yama ve sıcak asfalt için yönlendirildi. Bir takım sıkıntılar varsa biz bu sıkıntıları sorunları çözmek için burada varız. Hedefimiz vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesidir bunun için imkanlarımızı da sonuna kadar kullanacağız dedi.