Demokrat Parti Zonguldak İl Başkanı Hakkı Karagüzel, DP Merkez İlçe Başkanı İzzet Genç beraberlerinde bazı İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.
Demokrat Parti Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman ile Belediye Meclisi Üyeleri Dürdane An Köse, Erol Tunçkaya ve İbrahim Şengün'ün de hazır bulunduğu ziyarette, güncel gelişmeler, Belediye hizmetleri, Alaplı ve Zonguldak'ın sorunları ve çözümleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Alaplı Belediyesi'nin tamamlanan ve devam eden çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler veren Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, "Öncelikli hedefimiz ilk bir yıl içinde Belediye'nin piyasaya olan borçlarını tamamen ödemek ve ikinci yıl yapılacak hizmet yatırımları için de bir miktar kaynak ayırmak. Önümüzdeki yıl ilçede asfaltlanmadık yol bırakmayacağız" dedi.
Başkan Çimenoğlu, DP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek görevlerinde başarılar diledi. DP İl Başkanı Hakkı Karagüzel, Merkez İlçe Başkanı İzzet Genç ve DP İl Yöneticileri de Belediye Başkanı Çimenoğlu'na görevinde başarılar dilediler.