KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIK PERSONELİ

Ereğli Kaymakamlık Personeli, “Kdz.Ereğli’de günlük olarak yayınlanmakta olan Önder Gazetesi’nin 18. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimizle kutlar, daha nice yıllara ulaşmanızı temenni eder, almış olduğunuz ödüllerden ötürü de personelinizi bir kez daha kutlarız”

 

BÖLGENİN GÜÇLÜ YAYIN KURULUŞU

Zaman Gazetesi Ereğli Temsilcisi Fikret Altıalay, "İlçemizin yanı sıra bölgesinin güçlü yayın kuruluşu Önder Gazetesi'nin 18. yayın yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Günlük gazete ve internet üzerinden yayın yapan haber portalı ile başarılı çalışmalara imza atan gazeteniz bölge sorunlarına gösterdiği duyarlı yaklaşımları ile okuyucuların takdiri toplamaktadır. İlkeli seviyeli etik yayıncılık anlayışı ile bölgemize hizmet veren Önder Gazetesinin imtiyaz sahibi Celal Bozkuş başta olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyorum"

 

DOĞRU, CİDDİ, TARAFSIZ GAZETECİLİK

Zonguldak Hürdüşün Gazetesi’nden Çetin Özdemir’de 18. kuruluş yıldönümümüz ne-deniyle yaptığı yazılı açıklamasında, “Doğru, ciddi, tarafsız ve Gazetecilik ilkelerine bağlı olarak 18 yıldan bu yana yayın hayatını sürdüren Önder Gazetesi’ne nice yıllar diliyor. İmtiyaz sahibi Celal Bozkuş, Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Bektaş, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş başta olmak üzere tüm çalışanlarına başarıların devamını temenni ediyorum”

 

DOKTOR RECEP ERDOĞAN’DAN MESAJ

Ereğli Devlet Hastanesi Doktorlarından, Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübü Başkanı Dr. Recep Erdoğan, “Sevgili Eyüp bey, sizi ve tüm Önder çalışanlarını kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

NİCE 18 YILLARA ULAŞMA TEMENNİSİ

Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim eski Müdürlerinden Hüseyin Çağırıcı, “Kdz.Ereğli’de günlük olarak yayınlanmakta olan Önder Gazetesi’nin kuruluşunun 18. yılını en içten dileklerimle kutluyor daha nice yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum. İlkeli ve tarafsız yayın politikalarının devamını diliyorum”

 

BELGİN YENİ’DEN MESAJ

Ozno Ajans Sahiplerinden Belgin Yeni, “Önder Gazetesi’nin 18. yayın yılına merhaba demesinden ötürü duyduğum memnuniyeti dile getirirken gazetenizin hazırlanmasından okuyucuya ulaşmasına kadar emeği geçen herkesleri kutluyor daha nice yıllara ulaşmanızı diliyorum” dedi.

 

ERHAN ÖZDEMİR’DEN MESAJ

Erhan Özdemir, "İlkeli yayıncılık anlayışından sapmadan çalışmalarını başarıyla sürdüren ÖN DER GAZETESİ'nin tüm çalı-şanlarını kutlar, başarılarının devamını dilerim. Nice 18 yıllara..." sözleri ile Önder’un kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

EĞİTİM-SEN’DEN MESAJI

Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol’da gönderdiği kutlama mesajında, “İlkeli, seviyeli ve objektif gazetecilik anlayışı doğrultusunda yayın çizgisini sürdüren, haber ve yorumlarıyla emek ve de-mokrasi mücadelesine önemli katkılar sunan, zengin yazar kadrosuyla bölgemizde önemli bir boşluğu dolduran, sendikamız Eğitim Sen'in eylem ve etkinliklerini önemseyip sayfalarında yer veren Önder Gazetesi'nin 18. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bundan sonraki yayın yaşamında başarılar diliyoruz”

 

ÖNDER’E KUTLAMA YAĞMURU SÜRÜYOR

 

ÇEMSAN Çelik Servisi Merkezi, Kdz.Ereğli İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit, Belen Sanayi Sitesi Kooperatifi, TED Kdz.Ereğli Koleji, Alaplı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Tuncay Tokay, gazeteniz Önder’in emektar çalışanlarından Yaşar Uysal, Karadenizspor’un tecrübeli teknik patronu Ahmet Sarı, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mesut Seydel, Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Noyan Keskin, Us Mühendislik Reha Us, Yanık Otomotiv, AK Sigorta Kdz.Ereğli Yöneticilerinden Önder Turan, BEKO Yağmuroğlu Ticaret çalışanları, kuruluş yıldönümümüzü kutlayanlar arasında yeraldılar.