Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Çınar, ‘Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yaklaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz’ dedi.

 

Mesaj şu şekilde:

 

“On bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğu ve huzuru içerisinde Ramazan Bayramına kavuşmuş bulunuyoruz.  

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları affettiren, mutluluk ve huzur dolu bir ortam meydana getirmeleri ile sosyal düzeni sağlayan müstesna günlerdir.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yaklaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Şehitlerimiz, gazilerimiz ve yakınları ülkemizin en önemli değerlerinden olup Zonguldak halkının onları unutmayacağına, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, huzur evinde barınan yaşlılarımızı ve sevgi evlerinde kalan yavrularımızı yalnız bırakmayacaklarına, büyüklerimizin hatırını alıp küçüklerimizi sevindireceklerine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştiren bayram coşkusunun şehrimize, ülkemize, tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temennisi ile Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.