Burak Alaylı doğup büyüdüğü şehirde voleybol sporunun çok önemli olduğuna dikkatleri çekti

*

Kdz.Ereğli Voleybol GS Kulüp Başkanı Burçin Yürüten imzalı gönderilen açıklamada, voleybol ile ilgili şöyle denildi.

Kdz.Ereğli Voleybol GSK çalışmalarının meyvelerini almaya başlıyor. Kulübün çalışmalarını takip eden ve bu sezon CEV Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil eden Sultanlar Ligi Ekiplerinden THY Spor Kulübü Altyapı Antrenörleri Serkan Gür ve Burak Alaylı Kdz.Ereğli temsilcisinin spor okulunu ziyaret ettiler. Antrenörlerle görüş alış verişi yapan 2 tecrübeli antrenör 2009-2012 doğumlu oyuncularla da ayrıca ilgilendiler. TED Kdz.Ereğli Koleji mezunu ve Erdemirspor eski sporcusu ve yöneticilerinden Halit Alaylı’nın oğlu olan Burak Alaylı doğup büyüdüğü şehirde bu şekilde bir oluşumun voleybol sporu için çok önemli olduğunu dikkatlerini çeken bazı oyuncuları önümüzdeki dönemde İstanbul’a davet edebileceklerini belirtti.

Kulüp antrenörleri de böyle bir ziyaretin , etkileşimlerin , paylaşımların çok önemli olduğunu belirterek THY Antrenörleri’ne teşekkür ettiler.

Bu arada Kdz.Ereğli ekibinin Yıldız Kızları geçtiğimiz hafta sonu Sakarya’da oynadıkları Grup müsabakalarında 2 galibiyet , 2 mağlubiyet elde etti. Genç Erkek ekibi de 08-10.04.2022 tarihleri arasında Bartın’daki Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

KÜÇÜK KIZLAR  RAKİPLERİNİ AĞIRLAYACAK

Kulüp Yönetimi’nden alınan bilgiye göre 2007 ve daha küçük doğumlulardan oluşan Küçük Kızlar kategorisindeki grup müsabakaları 28-30.04.2022 tarihleri arasında Kdz.Ereğli’de yapılacak. Müsabakalara ayrıca Düzce1907 Spor Kulübü , Bolu İnkılap Ortaokulu Spor Kulübü , Karabük Gençlik Spor Kulübü ve Bartın Atasu Spor Kulübü takımları katılacak