Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yeni Yönetim Kurulu üyeleri Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı makamında ziyaret etti. 15 Mart tarihinde genel kurulu gerçekleştirdiklerini ve yeni yönetimi belirlediklerini belirten Tezel, “2 arkadaşımız kendi isteği ile gençlerin önünü açmak adına ayrıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Kooperatif de geçtiğimiz dönem görev alan yöneticilere de teşekkür eden Kaymakam İbrahim Çay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sizlere başarılar diliyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Makamlar gelip geçicidir önemli olan hizmettir. Üyelerinize yönelik Ereğli için güzel çalışmalar yürütüyorsunuz bizler de bunları yakından takip ediyoruz. Taş üstüne taş koyan herkese şükranlarımızı sunuyoruz amacımız bulunduğumuz yaşadığımız kente elimizden geldiğinin en iyisini ortaya koymaktır bunun olabilmesi için de birlik ve beraberliğin sürdürülmesi gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretin ardından Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel yeni döneme ilişkin hedefler karısında Kaymakam İbrahim Çay’a bilgi verdi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)