Alaplı Kent Konseyi Başkanı Mustafa Öztürk ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Nevzat  Çimenoğlu'nu ziyaret ederek, tespit ettikleri bazı sorunların çözümüne yönelik önerilerini sundular.

 

Konsey Başkanı Mustafa Öztürk, Alaplı'da görev yapan basın mepsuplarının  katılımıyla kahvaltılı toplantı yaptıklarını, toplantıda basın mensuplarının da ilçenin sorunları ve çözümleri üzerine görüşlerini aldıklarını ifade ederek şunları ifade etti:

İlçenin sorunlarının çözümüne, daha da gelişip kalkınmasına ışık tutmak amacıyla, toplumun diğer kesimlerinden de aldığımız fikirler doğrultusunda, Kaymakamlık ve Belediyemize sunulmak üzere bir öneri metni hazırladık. Hazırladığımız bu metindeki önerilerin belediyemizi ilgilendiren bölümlerini sizlerle paylaşalım istedik. Amacımız, hem Kaymakamlığımızın hem de Belediyemizin hizmet akışının sağlıklı bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmak.

Kent Konseyi'nin önerilerini dinleyen ve raporu teslim alan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, bu önerilerden yapılabilir olanların değerlendirileceğini ifade ederek, Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Bu önerilerinizin Belediyemizi ilgilendiren bölümlerinin değerlendirileceğinden ve yapılabilirliği olanlar üzerine çalışma yapılacağından kuşkunuz olmasın dedi.