GMİS yönetimi, Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu'yu ziyaret etti.


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Yönetim Kurulu üyeleri ile şube yöneticileri, Türk-İş Genel Başkanlığı'na yeniden seçilen Mustafa Kumlu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarete Alabaş'ın yanı sıra; Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, MTA Şube Başkanı Sadi Deynez, MTA Şube Sekreteri Hüseyin Erkoç, MTA Şube Mali Sekreteri Kamil Gökçeoğlu, Üzülmez Şube Sekreteri Süleyman Bezir, GMİS Genel Başkan Danışmanı Turhan Oral katıldı.

8-11 Aralık 2011 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen Türk-İş 21. Genel Kurulu'nda Türk-iş Genel Başkanlığı'na yeniden seçilen Mustafa Kumlu'ya, GMİS Yönetim Kurulu tarafından TTK'ya işçi alımı konusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nezdinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. GMİS Genel Başkanı Alabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, çalışma hayatıyla ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, 21. Olağan Genel Kurulun Türk-İş'e yakışır şekilde tamamlandığını tüm eleştiri ve önerilerin kayıt altına alındığını ve bu eleştiri ve önerilerin önümüzdeki dönemde dikkatle değerlendirileceğini söyledi.