Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Hedeflerimiz, hayallerimiz büyük. Ülkemizle ilgili inşallah bu hedeflere ve hayallere 15 yıldır olduğu gibi teşkilatlarımızla omuz omuza, milletimize hizmetkar olarak ulaşacağız. 15 yıldır 79 milyon vatandaşımız için 81 ilimizin her köşesinde hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Site Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti  6. Zonguldak 6. Olağan İl Kongresi'ne katılan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, çevrede son yıllarda yaşananların, kuvvetle muhtemel gelecek yıllarda da yaşanacakların, hep beraber görüldüğünü ve hissedildiğini ifade ederek, bu coğrafyada Türkiye'nin güçlü olması gerektiğini söyledi.

 

“MİLLET DAMGASINI VURACAK”

Kurtulmuş, şöyle devam etti: "Bu coğrafyada Türkiye'nin kendi kökleri üzerinde ayağa kalkarak daha ileri gitmesi, devlet ve milletin bütünleşerek yeni güçlü Türkiye hedefinde daha hızlı yürümesi lazım. Onun için bu aziz millet, şimdiye kadar verdiği desteklerle AK Parti'yi ve yeni Türkiye, yeniden büyük Türkiye hedefini buraya kadar getirmiş oldu. Şimdi önümüzde 2019 seçimi var. 2019'da sadece cumhurbaşkanını, sadece milletvekillerini, sadece belediye başkanlarını seçmekle kalmayacağız. 2019’da Türkiye yeni, büyük, güçlü Türkiye hedefinde yürüme kararlılığını ortaya koyacaktır. Aynı 16 Nisan’da olduğu gibi, aynı genel seçimlerde olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızı halkın oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olarak seçtiği gibi, 2019'da da bu millet damgasını vuracak ve Türkiye'nin önünü açacak."

 

“YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM ETSİN”

Numan kurtulmuş, 2019'da parlamentoda büyük bir çoğunlukla iktidar olacaklarını ifade ederek, "2019 seçimleri, Türkiye'nin önünü açma seçimleri olduğu gibi aynı zamanda Türkiye düşmanlarına cevap verme seçimleri olacaktır. PKK'sından PYD'sine, FETÖ'sünden başka gizli örgütlere kadar DEAŞ'ına kadar her türlü fitne fesat çevresine inşallah 2019’da da cevap vermiş olacağız. Türkiye bu yolda daha ileriye gidecek, daha güçlü olacak. Yeter ki, el ele verelim. Yeter ki, davasına inanmış bu kadro, bu gençlik bu hanımlar, bu insanlar AK Parti'nin AK kadroları yeniden büyük Türkiye istikametinde yürüyüşüne devam etsin." diye konuştu.

 

“HAYALLERİMİZ BÜYÜK”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da emeğin başkenti, emekçilerin şehri  Zonguldak’ta olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu ifade etti. Önlerinde büyük hedefleri olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2019'a, 2023'e, 2053'e ve 2071'e güçlü adımlarla ilerlemek istediklerini anlatan Sarıeroğlu, şöyle devam etti: "Özellikle 2019 yılında bizleri bekleyen 3 önemli seçimimiz var. Hedeflerimiz, hayallerimiz büyük. Ülkemizle ilgili inşallah bu hedeflere ve hayallere 15 yıldır olduğu gibi teşkilatlarımızla omuz omuza, milletimize hizmetkar olarak ulaşacağız. 15 yıldır 79 milyon vatandaşımız için 81 ilimizin her köşesinde hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah, tüm zorluklarda bizi yalnız bırakmayan, arkamızda dimdik duran milletimizden aldığımız güçle, destekle, cumhurbaşkanımızla, çok kıymetli başbakanımızla, kabinemiz ve AK kadrolarımızla beraber hizmet üretmeye devam edeceğiz. Özellikle çalışma hayatında yer alan kardeşlerimizle ilgili kısa sürede çok önemli adımlar attık. Bu adımlarımızı güçlü bir şekilde sürdürmeye, yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ve ülkemizi inşallah muasır medeniyetler seviyesine getireceğiz."

 

(Anadolu Ajansı)