İl Genel Meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, çalışmalara hızlı bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclisi üyeleri ile Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, mazbatalarını alarak görevlerine başladılar. AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte Zonguldak Adliyesi’ne giden meclis üyeleri, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Kenan Seyran’dan mazbatalarını düzenlenen tören ile teslim aldılar.

 

“SAKİN BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK”
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Uçar hayırlı olsun temennisinde bulunarak başladığı açıklamasında gazetecilere şunları söyledi: “30 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimiz mazbatalarını teslim aldılar. Bütün arkadaşlarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Huzurlu ve sakin bir seçim süreci yaşadık. Bu sürece katkı veren bütün seçmenlerimize, vatandaşlarımıza, adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettireceğiz. Artık geriye değil, önümüze bakıyoruz. Yapacağımız çok önemli çalışmalarımız, hizmetlerimiz var” dedi.Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İl Başkanı Uçar, İl Seçim Kurulu’na yapılan itirazın reddedilmesinin ardından Yüksek Seçim Kurulu’na müracaat edeceklerini belirterek, “Genel Merkezle görüşerek, Yüksek Seçim Kurulu’na itirazımızı yapacağız” dedi.