Erdemir Teknikerler Derneği'nde toplanan Beşiktaşlılar kongre yaptı. Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği 1. Olağan Kongresinde dernek organları oybirliği ile seçildi.

 

Dernekten kongreyle ilgili yapılan açıklama şöyle:
 

Dernek organlarının seçimine geçilmeden önce, Can Yıldızhan tarafından okunan faaliyet raporunda, kuruluş tarihlerinden bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyet ve etkinlikler üyelere anlatıldı.

 

Onursal Başkan Yasemin Madenci de, güzide bir topluluğun bir ferdi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek; "Sizlerle birlikte ve yanınızda olmaktan çok mutluyum. Birlik ve beraberliğimiz en güzel şekilde devam edecek. Derneğimizin bundan sonraki faaliyetlerinde özellikle köy okullarına, Atatürk Köşesi ve kütüphaneler yapılması konusunda öncelik verilmesini istiyorum. Dernek olarak bunu başarabileceğimize inancım tamdır " dedi.

 

Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği Başkanı Bahadır Kasap, önümüzdeki dönemde, dernek olarak gerçekleştirmek istedikleri hedeflerini ve projelerini açıkladı.

 

Tek liste ile girilen kongrede katılan üyelerin tamamının oyunu alarak oluşan yeni yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu.

 

Yönetim Kurulu (Asil)

Bahadır Kasap, Serdar Tatlı, Can Yıldızhan, Murat Karadeniz, Hüseyin Cahit Gürkan, Barış Yağcıoğlu, Muhammet Ölmez, Ferhat Demirezen, Ozan Çağlar Olkaç

 

Yönetim Kurulu (Yedek)

Nüket Kara, Yalçın Kasapoğlu, Murat Sayhan, Mustafa Tüylüoğlu, Levent Arslan, Mümtaz Sezgin Gürkan, Eyyüp Yazıcıoğlu, Sezgin Özel, Erkut Sever

 

Denetim Kurulu (Asil)

Erkan Celepçi, Cem Semiz, Yonca Karaca

 

Denetim Kurulu (Yedek)

Mustafa Eren, Semih Kasap, Mustafa Şipit