Alaplı?da 12 kilo esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan ve savcılığa sevk edilen 11 kişiden 5?i tutuklanarak cezaevine gönderildi

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada 12 kilo esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan ve adli mercilere çıkarılan 11 kişiden 5?i tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Emniyetten yapılan açıklama şu şekilde:

?Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından uyuşturucu madde temin etmek, bulundurmak ve satış işlemi gerçekleştiren kişilerle mücadele kapsamında oluşturulan özel ekiplerimizin yapmış oldukları istihbarı çalışmalar neticesinde, Alaplı merkezinde uyuşturucu maddeleri pazarlamaya çalışan iki ayrı olay ve şüphelileri ile piyasaya sahte para sürmek üzere ilçemiz merkezinde bulunan başka bir şüphelinin yakalanabilmesi için 12.10.2009 günü 2 ayrı noktada alıcı kılığına girmiş görevli Polis Memurlarımız tarafından M.K.-S.K.-N.B.-E.S.-K.S.-E.S.-E.Y.-B.Y.-O.Y.-S.D. isimli şüpheliler ile üzerlerinde bulunan toplam -12- (on iki ) Kg. Esrar maddesi, 4 adet uyuşturucu hap ve sahte paralar ile birlikte suçüstü yakalanmış ve çıkartıldıkları mahkemece 5 kişi tutuklanarak cezaevini konmuştur,?