Kdz. Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında 1’i bebek 4 kişi hafif yaralandı. Kazada otomobil içindeki yaralıları olay yerinden geçen Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak çıkardı.
Ören mevkisinde meydana gelen kazada, Ahmet Kulaç (60) idaresindeki 34 ZY 7338 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına düştü. Yan yatan otomobilde bulunan sürücü Kulaç ile eşi Gönül Kulaç (56), kızı Derya Kulaç Karadeniz (31) ve 1 yaşındaki torunu Dila Karadeniz hafif yaralandı. Kazada boynuna darbe alan ve Ereğli Devlet Hastanesi'nde göz doktoru olduğu öğrenilen Derya Kulaç Karadeniz, otomobilde hareketsiz kaldı. Bu sırada olay yerinden geçen Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, kaza yapan sürücü ve ailesini otomobilden çıkardıktan sonra olay yerine ambulans istedi. Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı.

KOÇAK: KAZADA AĞIR YARALI OLMAMASI SEVİNDİRİCİ
Olay yerinden geçerken kazayı gördüğünü ve ilk müdahaleyi yaptığını belirten Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak “Burada yaşanan kazanın ağır yaralı olmadan atlatılmasına sevindim. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan aileyi hastaneye gönderdik.” dedi.
Kazanın ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gönül Kulaç, Derya Kulaç Karadeniz, Dila Karadeniz ve Ahmet Kulaç’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazada hasar gören otomobil çekici ile kaldırıldı. Kazayla olayla ilgili soruşturma sürüyor.