Gökçebey'de, topunu almak için girdiği derede akıntıya kapıldıktan sonra kurtarılarak hastaneye kaldırılan ve beyin ölümü gerçekleşen 13 yaşındaki Doğukan İnam'ın organları 4 kişiye bağışlandı.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Doğukan İnam, çarşamba günü öğle tatilinde arkadaşlarıyla okul önünde top oynamaya başladığı sırada top okulun önünden geçen Agusto deresine düştü. Topu almak için dereye giren Doğukan İnam, bir anda suya kapıldı. Yaklaşık bin 200 metre sürüklenen Doğukan İnam, derenin Çay Mahallesi Gençlik Caddesi mevkiinde çevredekiler tarafından kurtarılarak Gökçebey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen İnam, yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakımda tedavi altında olan İnam'ın beyin ölümü gerçekleşti. Hastane doktorları 18 yaşında Mert adında bir çocukları daha olan 39 yaşındaki Melike ve 40 yaşındaki Erdoğan İnam çiftiyle görüştü. Doktorlar aileden Doğukan'ın organlarını bağışlamalarını istedi. Anne Melike ve Erdoğan İnam, çocuklarının organlarını bağışlama kararı aldı.  13 yaşındaki Doğukan'ın karaciğeri Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, böbrekleri Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, kalbi ise, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde organ bekleyen hastalara nakledilecek.
Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden gelen ekipler, Doğukan'ın bağışlanan organlarını yaptıkları operasyonla aldı.
HELİKOPTER SİS
NEDENİYLE SAHİLE İNDİ
13 yaşındaki Doğukan'ın kalbini almak için helikopterle gelen ekip, havanın sisli olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Helikopter ilk olarak Kozlu beldesi stadına inmek istedi ancak havanın sisli olması nedeniyle iniş gerçekleşemedi.
Bunun üzerine helikopter Kozlu sahiline iniş yaptı. Kozlu sahilinde, belediye tarafından yaptırılan piknik ve dinlenme alanı yanına inen helikopteri gören piknik yapan vatandaşlar olayın şaşkınlığını yaşadı. Helikopterin yanına giden vatandaşlar meraklı gözlerle izlerken, bazı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte helikopterin yanında fotoğraf çektirdi. Helikopter kalkış yaptığı sırada toz bulutu oluştururken, vatandaşlar helikopterin kalkışını merakla izledi.