İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in 28 Nisan 2018 Cumartesi günü Zonguldak’a geleceği açıklandı.

Zonguldak ve ilçelerinde sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar şunları söyledi;

“Genel Başkanımız ve 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerdeki Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener, 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13.00’de Zonguldak Madenci Anıtı’nda Zonguldaklılarla buluşacak. İl ve ilçe teşkilatlarımız bu büyük buluşma için yoğun gayret sarf ediyor. Özellikle Gençlik Kollarımıza ve örgütlerimizdeki bayanlarımız inanılmaz bir gayret sarf etmektedirler.


CUMHURİYET’İN KENTİ, CUMHURİYET’İN İLK KADIN CUMHURBAŞKANI ADAYINI AĞIRLAYACAK

Cumhuriyet’in ilk kenti Zonguldak 28 Nisan’da Cumhuriyet’in ilk kadın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Meral Akşener’i ağırlayacak. İlklerin kenti Zonguldak 28 Nisan 2018 Cumartesi günü yine bir ilke imza atacak.


TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM

28 Nisan 2018 tarihi Zonguldak için bir milat olacak. Demokrat Zonguldak halkını 28 Nisan’daki bu büyük buluşmaya, demokrasi şölenine davet ediyorum. Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm halkımızı 28 Nisan 2018 Cumartesi günü sat 13.00’da Zonguldak Madenci Anıtı önüne davet ediyorum.”