​Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletmelerde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kutlamaları kapsamında ulaşılamayan öğrenci kalmaması için; Orman Haftası etkinliklerinin uzatıldığı şöyle açıklandı.

 

Her yıl Olduğu gibi bu yıl da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21-26 Mart Ormancılık Haftası çerçevesinde Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğümüzce, renkli kutlamalar gerçekleştiriliyor.

 

Geleceğimizin Daha yeşil Olması, Temiz Bir Çevre İçin Çalışıyoruz..

 

Zonguldak İşletme Müdürlüğünce 8 Okul’ da 731 öğrencimize orman ve ağaç sevgisini artırmak, çevre duyarlılıklarını geliştirmek amacıyla eğitim sunumları yapıldı. Okul bahçelerine tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile günün anısına fidanlar dikildi, katılımcılara tanıtım materyali dağıtıldı.

 

4 ayrı fidan dikim organizasyonuna yaklaşık 350 öğrenci ve öğretmen iştirak etti.1.500 fidan toprakla buluşturuldu. Cami ve AVM’lerde mavi-kara servi, defne, kestane, ıhlamur ve fıstıkçamından oluşan 10 bin fidan vatandaşımıza dağıtıldı. Vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda nisan ayı boyunca etkinliklerimiz devam edecektir.