Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, 2 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe giren 6877 Sayılı Dikili Ağaç Tamiminin değerlendirildiği ve tartışıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya; Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Fikret Koç, Safranbolu İşletme Müdürü Rifat Ataş, İşletme Müdür Yardımcısı Aydın Kırımlı ve İşletme Şefleri katıldı. Toplantıda, 6521 sayılı eski Dikili Ağaç Satış Tamimi ile yeni Tamim arasındaki farklar ortaya konarak hedeflere ulaşmak için izlenecek yollar konuşuldu.  Öte yandan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2013 yılının ilk toplantısı, Ulus Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
2012 yılı faaliyetlerinin de değerlendirildiği toplantıda; İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Fikret Koç, dikili satış, sınıflı emval üretimi, tahsis karşılama oranları, stok durumu, verimlilik ve etkinlik gibi İşletme Pazarlama faaliyetlerinde yapılan değerlendirme sonucunda Ulus Orman İşletme Müdürlüğü'nün birinci, Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü'nün ikinci, Devrek Orman İşletme Müdürlüğü'nün ise üçüncü sırada yer aldığını belirtti.  Bölge Müdürü Sayın Hakkı Ünal da, dikili satışın önemine değinerek, bu konuda 2012 yılındaki özverili çalışmalarından ötürü İşletme Müdürü Mahmut Şentürk'e, İşletme Şeflerine ve diğer personele teşekkür etti. İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Fikret Koç, Orman Bölge Müdürlüğü'nde 2012 yılında en çok dikili satış yapan Drahna Orman İşletme Şefi R.Çağrı Özoğul'a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.