Konuya ilişkin AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nden gönderilen açıklama şu şekilde: "Ormanlı’da seçim bürosunun açılışını yaptılar, Ormanlı Belediyesine alınan yeni araçların hizmete alınma törenine katıldılar, törenin ardından Ormanlı belediyesini ziyaret ettiler ve Ormanlı’da 16 Nisanda yapılacak referandum çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve neden evet denilmesi gerektiğini halka anlattılar ve güçlü bir “EVET” oyu istediler. Çaturoğlu yoğun programını ardından akşamda Ereğli’de Dostlar Meclisinin onur konuğu oldu.

 


ORMANLI’DA SKM BÜROSUNU AÇTILAR

Milletvekilleri Özbakır ve Çaturoğlu, İlçe Başkanı Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Başol, Belde BaşkanıÜstün ve Ormanlı halkının katılımı ile Ormanlı’da Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptılar ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Güçlü bir Türkiye için, istikrarlı bir Türkiye için, Tam Bağımsız bir Türkiye için, koalisyonlardan uzak bir Türkiye için, geleceğimiz için Ormanlı halkından güçlü bir şekilde “EVET” oyu vermelerini istediler.

 



ORMANLI BELEDİYESİNİN YENİ ARAÇLARI HİZMETE GİRDİ

Milletvekili Özbakır ve Çaturoğlu’nun da katıldığı törende Ormanlı Belediyesine yeni alınan araçlar törenle hizmete girdi. Çaturoğlu burada yaptığı konuşmasında; “Ormanlı belediyemizin çöp toplama aracına ihtiyacı vardı. Çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda Ormanlı Belediyemize 1 adet Çöp toplama aracı aldık.Sağlık Bakanlığımızda bir adet cenaze nakil aracı verdi. Ayrıca belediyemizin envanterinde bulunan araçların tamiratlarını da Belediyemiz kendi imkânları ile yaptırarak onları da yine yeni araçlarla birlikte tekrar Ormanlı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Ormanlı halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Başkanımızda bu gayretiyle inşallah Ormanlı halkımıza hizmet etmeye devam edecektir. Bizde kendilerine her türlü desteği vereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Çaturoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.  Ormanlı Belediye Başkanı Başol ise yapılan ziyaretten memnun kaldığını ve belediye yapılan destekten dolayı başta Milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 



ÇATUROĞLU; EREĞLİ’DE DOSTLAR MECLİSİNİN ONUR KONUĞU OLDU

Milletvekili Çaturoğlu Ormanlıdaki yoğun programın ardından akşam Ereğli’de Dostlar Meclisinin onur konuğu oldu. Dostlar Meclisinde Tayfun Öztürk, Noyan Keskin, Yaşar Ciğer, Mehmet Yılmaz, Nuri Çavuş, Hakan Karadeniz, Murat Çatalçam ve Hanefi Cağ ile bir araya gelen Çaturoğlu burada Türkiye ve Zonguldak gündemini konuştu. Referandum çalışmalarını, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini ve 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında 18 maddelik referandum paketini anlattı. Eğitimden sağlığa, enerjiden ulaştırmayaekonomiden sanayiye birçok konuda Zonguldak yatırımlarından bahsetti.  Dostlar Meclisi adına toplantıyı değerlendiren Tayfun Öztürk ise davetimizi kırmayarak Dostlar Meclisinin onur konuğu olan Çaturoğlu’na arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Güzel bir sohbet oldu. Türkiye ve Zonguldak gündemini değerlendirdik ve kendisinin bize aktardığı bilgilerden istifade ettik" dedi.