Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ormanlı deresinin ıslahı ile Ormanlı-Kaptaş karayolunun düzenlenmesi için girişimlere başladıklarını bildirdi.

Göreve geldikleri günden bu yana beldenin her noktasına eşit hizmet götürme çabasında olduklarını anlatan Başol, yaptığı açıklamasında, belde de toplam 23 bin metre kare parke taşı döşenerek vatandaşların çamurdan ve tozdan kurtarıldığını söyledi.

Ormanlı deresinin ıslah edilmesinin yanı sıra Ormanlı-Kaptaş arasındaki karayolunda yeni düzenleme yapılması için harekete geçtiklerini anlatan Başol şu ifadelere yer verdi:

"Beldemiz için son derece önemli bu iki projeyi biran önce hayata geçirmek istiyoruz. Gerek AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığımız gerekse Milletvekillerimiz ile istişare halinde bu hizmetleri beldemize kazandırabilmek hedefindeyiz"

Başol, belde de herhangi bir sosyal tesis bulunmadığını bu yönde de çalışmaları olduğuna dikkati çekerek, "Beldemize bir sosyal tesis kazandırıp halkımızı bu sosyal tesisin imkanlarından faydalandırmak istiyoruz" dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)