Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever?in daveti üzerine Ormanlı?ya giden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Ormanlı Belde Teşkilatını ve Ormanlı Belediyesini ziyaret etti.

Ormanlı Belediye Başka nı Yaşar Sever, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve partililerin daveti üzerine Ormanlı'ya giden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, seçimden önce verdiği sözlerin arkasında olduğunu belirterek, "Elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.
Ormanlı ziyareti öncesinde Çayırlı, Kaptaş köylerinden geçen Posbıyık vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Ali Tarakçı'nın işyerinde kalabalık köy halkının da katılımı ile sohbet toplantısı gerçekleştiren Posbıyık gündeme ilişkin çeşitli konulardaki düşüncelerini paylaştı.

POSBIYIK KIRSALDA

İlk olarak CHP Ormanlı Belde Örgütüne giden Posbıyık burada belde yöneticileri ile kısa süreli sohbetinin ardından Ormanlı Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Sever, muhtarlar, belediye meclis üye-leri ve vatandaşların da yeraldığı ziyarette konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "Ormanlı Belediye Başkanımız Yaşar Sever'in daveti üzerine buraya geldim. Gelirkende Çayırlı, Kaptaş yolu üzerinden geçtik ve yol güzergahında vatandaşlarımız ile sohbetler ettik. Ormanlı'da bulunmaktan son derece mutluyum. Ereğli Belediye Başkanı Ha lil Posbıyık olarak seçimden önce Ormanlı'da vermiş olduğum sözlerimin sonuna kadar arkasındayım. Zaten Ereğli Belediyesi olarak elimizden gelen desteği Ormanlı Belediyesi'ne şuanda imkanlar çerçevesinde veriyoruz. Güzel işlere imza atacağız.

5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMALIYIZ
Ben Ormanlı Beldesi'ni Ereğli Belediyesi'nin 24. mahallesi olarak görüyorum. Yine Cumhuriyet Halk Partisi'ni daha ileriye götürebilmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Köylerimizde, beldelerimizde partimizi daha ilerilere nasıl götürebileceğimizi halkımıza anlatacağız. Önümüzde milletvekili seçimleri geliyor, AKP iktidarından kurtulabilmemiz için çok büyük bir süreç var önümüzde. Herkes çok iyi düşünmeli ve çok iyi karar vermeli. Bu gidiş iyi bir gidiş değildir, Zonguldak'ta CHP olarak 5 milletvekilini mutlaka çıkarmalıyız. 5 Milletvekili çıkarabilmek için çok iyi bir çalışma içerisine girmek, bu işe inanmak gerekiyor. Küçük ol-sun benim olsun zihniyetinden kurtulup partimizi halkımız ile kucaklamalıyız" dedi.

POSBIYIK'A TEŞEKKÜR
Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever'de konuşmasında, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı Ormanlı'da görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, "Başkanımızı Ormanlı Beldesine davet ettik, sağolsun o'da olumlu cevap verdi ve beldemize teşrif etti. Belediye Başkanımız bize seçimden önce verdiği sözleri tutmakta çeşitli destekler vermektedir. Biz kendisine Ormanlı halkı adına bize sağladığı katkılardan ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Ormanlı Belediyesi olarak durumumuz ortada. İktidar partisinde iken de belediyemiz için değişen hiçbirşey olmadı. Bakın yine AKP'li belediyelerin haline yine aynı, Gökçeler'in durumu ortada, Çaylıoğlu öyle, Gülüç'de değişen bir şey yok. Bizim şuandaki en büyük destekçimiz Ereğli Belediyesi'dir. Ereğli Belediyesi'nden başka şuanda bize katkı sağlayacak hiçbir yer yoktur. Açık ve net olmak lazım. Her şey ortada. Biz Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'ın sonuna kadar arkasındayız" dedi.

POSBIYIK'A İLGİ
CHP'li Belediye Meclis Üyeleri de beldenin sıkıntıları ile ilgili Posbıyık'a çeşitli bilgiler verirken ziyarette yeralan vatandaşlarda, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın Ormanlı Beldesine gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkür ettiler. Vatandaşlar ilgi gösterdiği Posbıyık'dan bazılarının iş talep ettiği de gözlendi.