Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç yazılı bir açıklama yaparak;Ocak 2005 tarihli 2568 sayılı Tebliğler Dergisinde Yayımlanan MEB TKY Uygulamaları Ödül Yönergesi doğrultusunda İlimiz Toplam Kalite Yönetimi ve Uygulamaları Ödül Süreci değerlendirme çalışmaları masa başı ve saha ziyaretleri sonrasında  tamamlandığını belirterek şu bilgiyi verdi:

İl Kalite Değerlendirme komisyonu üyeleri ile yapılan değerlendirmeler sonrasında Zonguldak İli Toplam Kalite Ödülü Ekip Dalında Ormanlı İlköğretim Kurumları Limit Sizsiniz Ekibi, "DEZAVANTAJLI BÖLGELERDEKİ ÖĞRENCİLERİN AKDEMİK BAŞARILARININ ARTTIRILMASI" çalışmasıyla ZONGULDAK İLİ 1.si Olarak seçilmiştir. Bu başarı sonucu okulumuz İlimizi Kalite Yolculuğunda Ankara'da temsil edecektir.
Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Değerlendiricilerinin 81 ilden gelen raporlar üzerinden yapacağı değerlendirme sonucu saha incelenmesine kalacak okullar ilan edilecek ve saha ziyaretleri ile okulların yerinde incelenmeleri tamamlanarak Türkiye genelinde finale kalan okullar açıklanacaktır.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu güzel çalışmadan dolayı Kdz. Ereğli Ormanlı İlköğretim kurumları yöneticilerine, personeline ve paydaşlarına teşekkür eder, Limit Sizsiniz Ekibi ne bakanlık değerlendirmesi aşamasında başarılar dilerim.