Kdz.Ereğli'de çalışmaları ile taraflı tarafsız kamuoyunun takdirini toplayan Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği önemli bir projeye daha imza attı, düzenledikleri kan bağış kapanyasında 148 ünite kan toplandı.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği 2.Geleneksel Kan Bağışı kampanyasını gerçekleştirdi. Amfi Tiyatroda 14:00 ila 24:00 saatleri arasında yapılan kampanyaya bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Daha önce Ereğli’de bir günde 144 ünite olan, kan bağışında bulunma rekoru, 148 ünite kan bağışının yapıldığı bu kampanya da kırıldı.Kan bağışında bulunanlara katılım belgesinin verilip çeşitli ikramlarda bulunulduğu kampanya ile ilgili bilgiler veren Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, “İnsan hayatı için kanın önemini anlatmaya gerek yok. Gelin sizde bir hayat kurtarın adındaki kampanyamızın hedefine ulaştığını görmek bizi çok mutlu etti. İlkinde 99 ünite kan bağışı yapılan kampanyanın 2.sinde 148 ünite kan bağışında bulunulması ve bunun bir Ereğli rekoru olması çok anlamlı” dedi.
Adik ayrıca Amfi Tiyatro’yu kan bağışı kampanyası için kendilerine tahsis eden Ereğli Belediyesine, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ve kampanyada görev alan personele teşekkür etti.