Alaplı Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından ihtiyacı sahibi ailelere, gazilere ve şehit yakınlarına iftar yemeği verildi.

Alaplı Kültür Salonunda verilen iftar yemeğine, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, daire müdürleri, ihtiyaç sahibi aileler, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Protokol masasını olmadığı iftar yemeğinde Kaymakam Malğaç, ihtiyaç sahibi ailelerin yanına oturarak iftar yaptı. Gazi ve şehit aileliyle yakından ilgilenen Malğaç, her türlü sorunlarında yanlarında olacaklarını söyledi. Ramazan ayının içinde bin bir güzelliklerin yaşandığı bir ay olduğunu belirten Malğaç, Ramazan ayı malum olduğu üzere savur da yaşanan coşkularla, iftar anını beklemenin coşkusuyla, kadir gecikesiye, teravi namazlarıyla, yardımlarla verdiğiniz fitre ve zekatlarla dolu, dolu yaşanan içinde bin bir güzellik barındıran bir aydır. Ramazan ayı insanların birbirlerine yardım etme duygusunu kabardığı bir aydır. Son birkaç ay içinde yaşanan terör hadiseleri nedeniyle maalesef ocağımıza ateş düştü.Bir çok şehidimiz ve yaralımız var.Şehitlerimize Allahtan rahmet ve yaralılarımıza başsağlığı diliyorum dedi.