Kozlu Belediyesi 153 Hasta Takip Merkezi tarafından kitap kampanyası başlatıldı. Vatandaşların talepleri doğrultusunda kitap kampanyasına başlanıldığını belirten Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, "Vatandaşların talebi üzerine yaptığımız girişimlerle bir miktar kitap topladık. Bu kitapları isteyenlere vereceğiz. İçerisinde ders kitaplarından, sınavlara hazırlık kitapları, ansiklopedi, kişisel gelişim kitapları da bulunuyor. İsteyenler, belediyemize veya hasta takip merkezine kitap almak için müracaat edebilir. Elinde fazla kitap bulunan ve kampanyaya destek vermek isteyenler, yine belediyemize yada hasta takip merkezine müracaat edebilirler. İsteyen kendisi getirebileceği sabit hatlardan 153 nolu telefonu arandığında kitaplar, görevli arkadaşlarımız tarafından evlerden de alınabilir" dedi. Alagözoğulları, daha önce birçok yardım kampanyası başlattıklarını ve bundan sonra da benzer kampanyaları sürdürüleceğini ifade etti.
Daha önce yaptığı birçok yardım kampanyası ile büyük takdir toplayan merkezin kitap kampanyasının da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Öte yandan kampanyaya en çok sevinen ise okumayı sevenler olurken, kitapseverler, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın eğitime önem ve değer verdiğini vurgulayarak teşekkür etti.